Borden op maat voor de bewegwijzering van uw organisatie

Of u nu een bewegwijzeringsplan nodig heeft voor een groot bedrijventerrein, een ziekenhuis of een winkelcentrum, PICTO-Specialist is uw partner voor borden voor bewegwijzering op maat. We adviseren u graag over de beste indeling en het gebruik van de juiste symbolen en pictogrammen. Ons team begint met een gedetailleerde inventarisatie van uw locatie om precies te bepalen welke borden noodzakelijk zijn en waar deze geplaatst moeten worden voor maximale zichtbaarheid en effectiviteit. Vervolgens ontwerpen we de borden met de passende pictogrammen die duidelijk communiceren en aansluiten bij uw specifieke behoeften. Bij ons bent u verzekerd van een volledig beheerde oplossing die de weg wijst en veiligheid verhoogt op elke gewenste locatie.

Duidelijke bewegwijzering biedt een veilige omgeving voor iedereen

Duidelijke bewegwijzering draagt niet alleen bij aan het gemak van uw bezoekers, maar ook aan de veiligheid in uw gebouw of op uw terrein. Denk bijvoorbeeld aan een bord voor een verzamelplaats bij brandalarm of duidelijke bewegwijzering voor een bedrijf met verschillende afdelingen. Door te kiezen voor professionele borden voor bewegwijzering, verhoogt u de veiligheid voor iedereen en zorgt u voor een prettige en efficiënte omgeving. Ook veiligheidssignalering, zoals nooduitgangen en gebodsborden, nemen we mee in ons ontwerp. Zo kunnen we een heel ontruimingsplan opstellen zodat iedereen weet wat te doen bij een noodgeval. Bovendien kunnen we bordjes op maat laten maken met uw logo of huisstijl.

Wilt u duidelijke borden voor bewegwijzering installeren?

Neem contact op

Zorg voor een duidelijke bewegwijzering

Samen met u creëren we een helder en veilig bewegwijzeringsplan voor uw organisatie. Door duidelijke borden te plaatsen, maakt u de bewegwijzering voor iedereen duidelijk. Neem contact met ons op om deskundig advies te krijgen en samen te zitten om de mogelijkheden te bespreken. Met onze snelle levering zorgen we er bovendien voor dat het probleem snel opgelost is.

Virtuele tour door ons bedrijf