Het belang van een bord voor een verzamelplaats

Met een goed geplaatst bord voor een verzamelplaats kunt u eenvoudig aangeven waar iedereen naartoe moet in geval van nood. Dit bord speelt een belangrijke rol in uw ontruimingsplan. Door een duidelijke aanduiding van de vluchtroute naar een verzamelplaats, kunt u direct beginnen met de juiste procedures zodra een noodsituatie zich voordoet. Deze aanduiding kunt u bekomen met onze pictogrammen:

Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Een bord voor een verzamelplaats is dus niet alleen een verplichting, maar een investering in de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Bekijk het aanbod in verzamelplaatsborden.

Heeft u een bord voor een verzamelplaats nodig?

Neem contact op

Neem contact met ons op voor uw veiligheid

Wilt u meer weten over hoe een bord voor een verzamelplaats uw bedrijf veiliger kan maken? Of heeft u graag deskundig veiligheidsadvies? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de veiligheid op uw terrein te verhogen.

Virtuele tour door ons bedrijf