Extra veiligheid

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de (veiligheids)signalering in uw organisatie. Wij regelen alles voor u. Van de inventarisatie tot en met de montage. We kijken naar uw situatie en zorgen voor pictogrammen op maat. U kunt kiezen voor een totaal aanpak met een inventarisatie, advies, levering en montage of één van deze onderdelen. Aan u de keuze!

Inventarisatie

Wat moeten uw medewerkers doen in geval van nood? Zijn er veiligheidspictogrammen en ontruimingsplattegronden aanwezig? Zijn de vluchtroutes vrij en goed zichtbaar? Tijdens een inventarisatie brengen wij uw huidige situatie in kaart en kijken wat er verbeterd moet worden.

Advies

Op basis van de inventarisatie geven wij advies op maat. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis weten wij precies welke veiligheidspictogrammen er het beste bij uw situatie passen. U ontvangt een indicatie van de kosten per onderdeel. Zo kunt u zelf kiezen wat er binnen uw budget en situatie past.

Montage

Wij leveren niet alleen onze producten, maar we kunnen deze ook voor u monteren. Dan weet u zeker dat het op de juiste locaties komt te hangen en dat dit nauwkeurig gebeurt. Wij zijn in het bezit van de benodigde certificaten: VCA+ en hoogwerker. Dus ook op hoogte, technische ruimtes, etc. maken wij dit voor u in orde.

Vraag naar onze mogelijkheden 0411210418 of stuur ons een mail info@picto-specialist.nl